• Apk Keuring

  Wat is APK precies?
  De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen.

  Maak nu een afspraak

 • NAP check?

  Kopen bij een particulier met de zekerheid van NAP.

  Koopt u een occasion van een particulier? Of bij een autobedrijf? Met de NAP Check van de RDW controleert u snel en eenvoudig of de kilometerstand klopt.

 • Configuratie

  Bekijk welke velgen bij uw auto passen.

Yanik Auto Service

Yanik Auto Service is in 2000 opgericht. Zij is instaat om haar klanten zo professioneel en veelzijdig mogelijk te helpen. Zoals de naam al aangeeft staat Yanik voor Service. Zij stelt de service aan de klant zeer hoog. Sinds 2004 kunt u bij Yanik Auto Service terecht voor uw APK keuring. Yanik Auto Service is dan ook sinds dit datum een erkend APK keuring station.

Met ingang van 2008 is Yanik Auto Service een groot leverancier van Vredestein banden. Kijk hier voor volledig overzicht van de banden.

 

U kunt bij Yanik Auto Service terecht voor reparaties voor lichte voertuigen. Ook is het mogelijk om uw auto te laten uitlezen. Dit voor een zeer gunstige prijs.

Het is bij Yanik Auto service mogelijk om een vervangend vervoer te krijgen bij reparaties die lang duren, vraag voor de mogelijkheden.